Administrația raionului Ialoveni anunță consultări publice referitor la proiectul de decizie cu privire la aprobarea Bugetului raional pentru anul 2022

26 noiembrie 2021

În conformitate cu prevederile Legii privind finanțele publice locale  nr.397/2003,  autoritățile administrației publice locale elaborează bugetele proprii conform prevederilor legale, în baza clasificației bugetare și a metodologiei bugetare aprobate de Ministerul Finanțelor. Și în baza Legii privind transparenţa în procesul decizional nr.239/2008 Consiliul raional Ialoveni supune consultării publice proiectul deciziei privind aprobarea bugetului raional pentru anul 2022.

Termenul-limită de prezentare a  propunerilor și recomandărilor este data de 05 decembrie 2021 la adresa electronică oficială:  ialoveniconsiliu@gmail.com, sau suport de hârtie la sediul Consiliului raional Ialoveni, or. Ialoveni, str, Alexandru cel Bun,33, Anicamera Președintelui raionului.

Consiliul raional Ialoveni în colaborare cu Direcția Finanțe și serviciile descentralizate va examina recomandările recepționate în termen proxim.

În acest sens atașăm:

227 afișări