• Home »
  • Noutăți »
  • MESAJ DE FELICITARE CU PRILEJUL VICTORIEI CAMPIOANEI MONDIALE SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS

MESAJ DE FELICITARE CU PRILEJUL VICTORIEI CAMPIOANEI MONDIALE SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS

Suntem onoraţi să felicităm cordial întregul popor român care care trăieşte cu bucurie victoria extraordinară a campioanei mondiale Simona HALEP ! Este primul trofeu de Grand Slam a jucătoarei române de tenis, după ce, sîmbătă, a învins-o pe americanca Sloane Stephens în competiţia finală de la Roland Garros !

Trăim momente de înaltă vibraţie sufletească, de întîlnire cu spiritul naţional adevărat, de afirmare a valorilor autentice care ne ţin mereu împreună, cu destoinicie.

Cu o profundă simţire, dăruire şi devotament suntem marcaţi de realizările remarcabile ale renumitei sportive Simona HALEP, demni de a păstra recunoştinţa profesorilor-antrenori care investesc inteligent pentru a cultiva generaţiilor în creştere dragostea pentru valorile sportive ale neamului românesc.

Cu alese sentimente, Vă dorim succese notabile, perseverenţă şi tenacitate în dezvoltarea durabilă a proiectelor de performanţă sportivă internaţională !

Dragă Simona HALEP, personalitatea Dumneavoastră reflectă dinamismul, impetuozitatea, virtutea şi vigoarea vitală a neamului românesc !

Cu o deosebită gratitudine,          Lilian CARMANU,  Preşedintele Raionului Ialoveni