Participanții la Concursul planurilor de afaceri, ediția a VI-a, au susținut proba interviului

2 august 2024

Astăzi, 02 august, în sala mare de ședințe a Consiliului raional s-a desfășurat interviul cu participanții la Concursul planurilor de afaceri, ediția a VI-a.
Din componența comisiei de jurizare a făcut parte președinta raionului, Natalia Eremia, vicepreședintele raionului, Petru Beregoi, directorul executiv al Asociației „Eco-Răzeni”, Sergiu Gurău și expertul Iurie Capmaru.

Camelia Mășcăuțan a prezentat planul de afaceri „River Kayak” SRL, al echipei de tineri din s. Horești: Mașcauțan Andrei și Cerlat Livia, care prevede desfășurarea antrenamentelor de fotbal pentru copii și a activităților de instruire pentru dezvoltarea abilităților sportivilor.

Ursu Călin din s. Dănceni, a prezentat planul de afaceri „Bubble Design Art Decor” SRL, care include servicii de proiectare, de arhitectură și design interior, precum și activități de instruire pentru dezvoltarea creativității copiilor și adolescenților.

Goțonoga Andrei din s. Ulmu a prezentat planul de afaceri „Refresh House Group”, care cuprinde servicii de reîmprospătare a aspectului locuințelor, gardului, inclusiv spălarea și vopsirea coperișurilor.

Cebotaru Andrei din c. Ruseștii Noi, a prezentat planul de afaceri: „House Mag”, care prevede prestarea serviciilor de întreținere a spațiilor verzi publice și private, inclusiv curățarea și amenajarea zonelor acvatice.

Pogor Gabriela din s. Văsieni, a prezentat planul de afaceri „Easy English”, care include predarea limbii engleze copiilor și adolescenților, la nivel individual sau de grup, prin metode interactive.

Topor Ana din s. Puhoi și-a prezentat planul de afaceri „StyleAna Designer” SRL, manifestându-și pasiunea ei de a confecționa accesorii auto, inclusiv reparația huselor originale și prelucrarea personalizată a volanului.

Echipa de tineri din or. Ialoveni: Bivol Alexandru și Sava Cristian, au prezentat planul de afaceri „Alex & Cristi Media”, ce presupune prestarea serviciilor de fotografiere și filmare a evenimentelor, editarea imaginilor foto/video, sesiuni foto tematice.

Seul Tatiana din or. Ialoveni și-a prezentat planul de afaceri „Cafenea Tati”, și a solicitat suportul financiar pentru amenajarea unei săli ce va servi drept spațiu pentru organizarea evenimentelor distractive pentru copii și a atelierelor de instruire pentru tineri.

Sandu Pimen din s. Costești și-a prezentat planul de afaceri „Pixel Story”, ce include prestarea serviciilor de fotografiere la evenimente, sesiuni foto personalizate și de familie în studio și cursuri ocazionale de fotografie.

Dogot Nicolae din s. Horești, și-a prezentat planul de afaceri ,,Pensiunea turistică Horești”, care presupune construcția foișoarelor și amenajarea unei zone de odihnă pentru turiști, care va putea fi închiriată pentru organizarea evenimentelor de petrecere plăcută și utilă a timpului liber.

Gorobeț Lilian din or. Ialoveni, și-a prezentat planul de afaceri „Gard‘n Clean”, având scopul de a transforma spațiile verzi în oaze de frumusețe și relaxare, oferind o gamă largă de servicii de amenajare și întreținere a grădinilor, tratamente fitosanitare, design peisagistic, promovând un stil de viață durabil în conexiune cu natura.

Etapa interviului s-a încheiat cu prezentarea planului de afaceri „Suba Atelier” al meșteriței Șuba Zinaida din s. Dănceni, care își propune să-și dezvolte activitatea de confecționare a articolelor vestimentare individuale.

În scopul sporirii participării tinerilor la viața economică, Concursul planurilor de afaceri pentru echipele de tineri și tinere, ediția a VI-a, este desfășurat de Consiliul raional Ialoveni și Asociația obștească „Eco-Răzeni”, și cofinanțat de IM Swedish Development Partner.

204 afișări