Finaliștii rundei a XXVIII-a de granturi mici sunt așteptați la Gala Bunelor Practici pentru a prezenta rezultatele proiectelor implementate

13 iunie 2024

Consiliul raional Ialoveni și Asociaţia Obștească ,,Eco-Răzeni” invită cele 58 de echipe finaliste ale rundei a XXVIII-a de granturi mici a Programului raional ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”, pentru a prezenta proiectele în cadrul Galei bunelor practici, cu genericul ,,Activismul civic al tinerilor – soluția dezvoltării comunitare”, care va avea loc sâmbătă, 29 iunie, ora 10:30, în incinta Centrului de Business Ialoveni.

Festivitatea de totalizare a rundei a XXVIII-a de granturi mici pentru tineri și tinere va cuprinde 5 ateliere de lucru în care vor fi prezentate rezultatele celor 58 de proiecte de dezvoltare comunitară, implementate de consiliile de tineret, consiliile elevilor și grupurile de inițiativă civică ale tinerilor din 20 de localități ale raionului, în perioada 18 martie – 25 iunie 2024, cu suportul Programului raional ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”.

Împreună cu tinerii va participa administrația raionului Ialoveni și partenerii pentru dezvoltarea politicilor de tineret, care vor aprecia implicarea activă și performanțele proiectelor realizate de echipele de tineri și tinere.

Activitatea se va încheia cu un program artistic al tinerilor participanți ai rundei a XXVIII-a de granturi mici a Programului raional ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”.

Contactele: Gurău Sergiu, director executiv, A.O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243; Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

Evenimentul de totalizare a rundei a XXVIII-a de granturi mici pentru tineri și tinere este organizat de partenerii Programului raional ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: Consiliul raional Ialoveni și Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni”, cu sprijinul de IM Swedish Development Partner și Fundația Est-Europeană din resursele Suediei.

109 afișări