Proiectul bugetului raional Ialoveni pentru anul 2024, supus consultărilor publice într-un format extins

11 decembrie 2023

Consiliul Raional Ialoveni a organizat la data de 11 decembrie consultări publice asupra proiectului bugetului raional pentru anul 2024, la care au participat administrația raionului, consilieri raionali, deputați și reprezentanți ai societății civile.

În cadrul dezbaterilor au fost analizate cifrele și categoriile pentru care s-a planificat distribuirea resurselor financiare la dezvoltarea domeniilor: economie, protecție socială, învățământ, cultură, tineret, sport și ocrotirea sănătății.

Participanții la dezbaterile publice au venit cu propuneri de optimizare a unor funcții și servicii, astfel încât să fie îmbunătățit procesul de activitate a instituțiilor din subordinea administrației raionale, pentru eficientizarea utilizării banilor contribuabililor.

La consultările publice, alături de administrația raionului, echipa de consilieri raionali, împreună cu funcționarii din cadrul Consiliului raional și reprezentanți ai societății civile a participat și deputatul Petru Frunze.

Menționăm, că, propunerile la proiectul de buget pot fi expediate până la data de 13 decembrie 2023 la adresa electronică oficială a Consiliului raional Ialoveni:  ialoveniconsiliu@gmail.com     

Bugetul raional Ialoveni pentru anul 2024 va fi prezentat spre aprobare în a doua lectură, în cadrul ședinței Consiliului Raional Ialoveni din 15 decembrie 2023.

167 afișări