MESAJ DE FELICITARE CU PRILEJUL SĂRBĂTORII ,,15 MAI – ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FAMILIEI”

15 mai 2018

Sunt onorat să Vă felicit cordial cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei, pe care o celebrăm în miez de florar, cu lumină, credinţă şi înţelepciune, ocrotiţi de binecuvîntarea divină !

Sărbătoarea de astăzi este o pledoarie pentru cunoaşterea, păstrarea şi promovarea potenţialului valoric autentic a familiilor consolidate, care ne îmbogăţesc casa, sufletul neamului şi conferă sens vieţii noastre pe pămînt.

În universul familiei ne regăsim cu împlinirile noastre, cu stările sufleteşti sublime, cu dorinţa de a trăi în armonie orice anotimp al vieţii, deoarece, căsătoria este o călătorie plină de dragoste şi recunoştinţă reciprocă, marcată de simbolul fidelităţii – inelele vieţii şi armoniei.

Cu bucurie îmbrăţişăm ideea că avem datoria morală şi misiunea de a susţine prin politici durabile familiile trainice – celula primordială a societăţii, de a păstra cu sfinţenie taina familiei, prin a cultiva generaţiilor în creştere dragostea pentru valorile neamului !

Cu alese sentimente, Vă îndemn să asigurăm cu dăruire, continuitatea tradiţiilor frumoase ale dinastiilor de familie moştenite din străbuni şi să păstrăm aprins focul dorului în vatra părintească !

                             Lilian CARMANU,                                     Preşedintele Raionului Ialoveni

111 afișări