MESAJ DE FELICITARE

1 februarie 2022

Adresăm primarilor, consilierilor și tuturor angajaților din  administrațiile locale ale raionului  sincere felicitări cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală, care, tradițional este marcată în prima zi a lunii februarie.

Este incontestabil rolul autorităților locale pentru destinele fiecărei comunități, pentru viața fiecărui cetățean. Cine alții, dacă nu primarii, consilierii cunosc mai bine  problemele localităților, precum și căile cele mai eficiente de soluționare a acestor probleme. Astfel că e foarte important a ne conjuga eforturile în scopul  creării unor condiții decente de trai pentru populație. Aceasta înseamnă infrastructură solidă, economie capabilă să mențină în deplină funcționalitate instituțiile din educație, cultură, sănătate.

Cu prilejul sărbătorii ne exprimăm  gratitudinea și recunoștința  față de  aleșii locali – primari și consilieri – pentru spirit de inițiativă, devotament și implicare notorie în opera de implementare a principiilor de bază ale administrației publice locale. Prin perseverență și poziție civică fermă ei au câștigat stima și respectul cetățenilor, adică al beneficiarilor direcți  de servicii prestate de administrațiile publice locale. 

Mihail SILISTRARU,

președintele raionului Ialoveni

118 afișări