Condiții mai bune în institițiile de învățământ din raion

31 decembrie 2021

Zilele acestea se finalizează implementarea unui proiect la LT ”Andrei Varctic” din or. Ialoveni. Este vorba de construcția a două grupuri sanitare noi în incinta liceului. Acțiunea data a fost posibilă datorită colaborării cu Rotary Club Chișinau Triumph. Investiția totală a costat puțin sub 300 mii lei, dintre care 60 la sută a fost donație de la parteneri. Cu câte un suport de 50 mii lei la implimentarea proiectului au venit Consiliul raional Ialoveni și Pimăria Ialoveni, iar părinții și profesorii din instituție au contribuit cu suma de 20 mii lei.

Prin investiția dată a fost îmbunătățită infrastructura igienico-sanitară a Liceului ”Andrei Vactic”, ceea ce crează un mediu mai confortabil pentru elevii și profesorii din instituție.

Mai mult, acest proiect este doar unul din cele trei ce sunt planificare a fi realizate în raionul nostru, urmând construcția de grupuri sanitare în gimnaziile din localitățile Sociteni și Cigîrleni.

Președintele raionului, domnul Mihail SILISTRARU a participat, alături de reprzentanții Rotary Club Chișinau Triumph, la momentul de transmitere a lucrărilor la LT ”Andrei Varctic”, unde a avut posibilitatea de a mulțumi tuturor celor care au contribuit la scrierea și implementarea Proiectului.

123 afișări