Programul de ecologizare a întreprinderilor mici și mijlocii.

8 noiembrie 2021

Direcția Economie a Consiliului raional Ialoveni, anunță despre lansarea Programului de ecologizare a întreprinderilor mici și mijlocii, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 592/2019, organizat de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Scopul programului fiind promovarea, susținerea și dezvoltarea capacităților ÎMM, pentru a adopta practici de ecologizare a proceselor de producere și prestare a serviciilor, care ar reduce impactul activității economice asupra mediului ambiant.

În cadrul finanțării acțiunilor de ecologizare a ÎMM-urilor de valoare mică vor fi oferite granturi pentru implimentarea planurilor de acțiune cu privire la: – utilizarea eficientă a resurselor; –  aplicarea modelelor de producție și consum durabil; – introducerea eco-inovațiilor în procesele tehnologice; –  – prevenirea poluării; – reducerea și gestionarea deșeurilor și resurselor de apă; etc.

Pentru a beneficia de suportul financiar de valoare mică de până la 200 000 lei din cadrul Programului menționat, ÎMM-urile urmează să se înregistreze până la data de 8 noiembrie 2021 pe link-ul: https://survey.odimm.md/eco/?surveyId=144

Pentru informații suplimentare accesați: https://odimm.md/ro/ecoimm sau contactați telefonic la nr. de tel: 060475456, precum și e-mail: ecoimm@odimm.md .

 

141 afișări