Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei

17 septembrie 2021

Stimați lucrători din sfera protecției sociale,

A devenit o frumoasă tradiţie de a consemna anual, în cea de a treia duminică a lunii septembrie, sărbătoarea dumneavoastră profesională  Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei”.

În rolul Dumneavoastră de a facilita accesul cetățenilor și, în special, al grupurilor dezavantajate la resurse, drepturi și servicii, apreciem muncă zilnică ce implică răbdare și cumsecădenie, omenie, abnegație, dragoste şi devotament.

Dumneavoastră sunteți cei care redați  speranța și credința oamenilor atunci când se află în dificultate, Dumneavoastră sunteți cei care le stați alături în clipele grele ale vieții lor și veniți în ajutorul celor care au nevoie cel mai mult – persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități, bolnavii și orfanii, familiile numeroase. Poate că nici o altă profesie nu cere un asemenea umanism nelimitat, compasiune, răbdare și credință în oameni, ca munca unui asistent social. În această profesie nu pot exista oameni la întâmplare, aceasta este o muncă bazată pe vocație.

Vă mulțumim pentru devotamentul şi angajamentul de care daţi dovadă și exprimăm cele mai sincere și calde felicitări, venind cu urări de sănătate,  și dorindu-vă multe și frumoase realizări în consolidarea și dezvoltarea domeniului protecţiei sociale.

LA MULȚI ANI !

Cu deosebită consideraţie, în numele Consiliului raional,

Mihail SILISTRARU,

Preşedintele raionului Ialoveni

134 afișări