Maratonul Vacinării împotriva Covid-19 organizat în raionul Ialoveni

23 iulie 2021

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 în Republica Moldova continuă. Vaccinarea împotriva COVID-19 e singura soluție pentru a opri pandemia și a reveni la o viață normală.  În acest context, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale organizează Maratonul Vaccinării, în raionul Ialoveni pentru Duminică 25 iulie. Sunt îndemnați să participe toți doritorii de a se proteja de infecția COVID-19.

Evenimentul se va desfășura la Centrul de Sănătate Ialoveni, or. Ialoveni și Centrul de Sănătate Costești, s. Costești, în intervalul orelor 09:00 – 15:00. Vaccinarea va fi posibilă fără o programare prealabilă,  doar cu buletinul de identitate.

În cadrul maratonului, vor fi disponibile toate tipurile de vaccin împotriva COVID-19, aprobate în Republica Moldova, precum: AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm și Johnson&johnson

Vino la maraton alături de întreaga familie, prieteni sau colegi. Împreună putem salva vieți, putem reveni la o nouă realitate și un mediu mai sănătos pentru noi și cei dragi.

169 afișări