MESAJ DE FELICITARE

8 martie 2021

Stimate Doamne!

Frumoasele sărbători de primăvară, perioadă a miracolului renașterii, ne oferă un prilej deosebit pentru noi, bărbații, de a vă adresa sincere felicitări și urări de sănătate, împliniri, speranțe și încredere.

Fie ca Ziua Internațională a Femeii – 8 Martie, să vă inspire în suflete căldura razelor de soare, gingășia și divinitatea gioceilor, iar dragostea și grijă din partea celor apropiați să le simțiți oricând și oriunde.

Cu regret, situația epidemiologică, în care ne aflăm, nu ne permite să desfășurăm toate evenimentele planificate pentru această perioadă. Bineînțeles, că ne-am fi dorit ca această năpastă să ia sfârșit și viața noastră să revină pe făgașul normalității, deocamdată însă să ne concentrăm eforturile la  manifestarea vigilenței, la păstrarea unei atitudini grijulii față de toți cei, ce ne inconjoară. Și doar in felul acesta vom reuși să depășim  momentele  dificile, vom rewveni la o conviețuire normală în numele viitorului.

Vă mulțumim, dragele noastre, pentru faptul că, zi de zi, oferiți societății tot ce aveți mai bun – lumină, compasiune, dragoste, înțelepciune. Iar lucrurile acestea ne face să fim mai optimiști și mai apropiați sufletește.

Vă asigurăm de sprijinul și respectul nostru.

Mă închin cu pietate pentru sănătate dumneavoastră.

Mihail SILISTRARU,
președintele raionului Ialoveni

108 afișări