Cursuri de educație financiară pentru femeile care doresc să dezvolte o afacere.

22 decembrie 2020

ODIMM, în parteneriat cu UN Women Moldova și suportul financiar oferit de Guvernul Japoniei, organizează în regim online CURSURI GRATUITE de educație financiară pentru femeile antreprenoare și cele care doresc să-și deschidă o afacere, inclusiv în mediul rural.

Perioada desfășurării primei sesiuni de instruire: 28-29 decembrie 2020.
Doritoarele de a participa la cursuri sunt rugate să se înregistreze prin completarea formularului: https://bit.ly/2Kfd0mL

Termenul limită de înscriere: 24 decembrie, ora 12:00.

Instruirile sunt organizate în cadrul Proiectului „Măsuri de răspuns la nevoile stringente ale femeilor și fetelor care sunt marginalizate sau se află într-o situație vulnerabilă, agravată de Coronavirus (COVID-19.

Scopul Proiectului este de a dezvolta abilități economice și sociale ale femeilor, inclusiv din zonele rurale, pentru a putea reacționa la criza economică generată de pandemia Covid-19 și de a fi pregătite să inițieze sau să dezvolte o afacere în parametri unei noi realități economice.

În perioada derulării proiectului vor fi organizate 6 cursuri de instruire antreprenorială pentru circa 200 de femei de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Detalii suplimentare:,

tel. 022 211 573, sau la adresa electronică: olesea.frunza@odimm.md

113 afișări