Ședința Comisiei raionale consultative pentru domeniul locuințelor sociale din 16 decembrie 2020

16 decembrie 2020

Astăzi s-a înrunit în ședință Comisia raională consultativă pentru domeniul locuințelor sociale. Pe ordinea de zi au fost puse două întrebări de bază și anume:

  1. Examinarea dosarelor depuse de solicitanții de apartamente sociale;
  2. Prezentarea informației cu privire la familiile care au refuzat semnarea contractelor de locațiune solicitările cărora au fost aprobate în ședințele trecute.

În deschiderea ședinței domnul Petru Codreanu, secretarul Comisiei, a adus la cunoștință celor prezenți faptul că până la data de astăzi au mai ajuns în adresa Consiliului rational Ialoveni alte 11 cereri de repartizare a locuințelor sociale. Iar dintre cele 21 familii cărora deja li s-a aprobat apartament anterior, patru beneficiari au refuzat încheierea conrtactului de locațiune din diferite motive personale.

În prezența beneficiarilor fiecare dosar a fost examinat cu privire la prezența actelor ce ar confirma elegibilitatea acestuia în conformitare cu prevederile regulamentului de activitate a Comisiei.

Președintele raionulul, domnul Mihail SILISTRARU a propus repartizarea locuințelor în dependență de suprafața acestora conform numărul membrilor familiilor solicitante. În final au fost acceptate cererile a 10 beneficiari, iar examinarea unei cereri a fost amânată din cauza lipsei în sală a solicitantului. Dosarele acceptate vor fi transmise spre aprobare la ședința Consiliului raional din data de 24 decembrie 2020.

283 afișări