Ședința Comisiei pentru repartizarea Apartamentelor Sociale

3 noiembrie 2020

În conformitate cu Decizia Consiliului raional Ialoveni nr. 5/1 din 15.10.2020, în luna octombrie au fost transmise în locațiune opt apartamente sociale, din cele 31 ce le are în proprietate Consiliul raional Ialoveni. Ulterior au fost depuse 2 cereri de refuz din partea beneficiarilor, astfel, până la moment, doar 6 și-au găsit locatarii.

Între timp la Comisia raională pentru repartizarea Apartamentelor Sociale au mai fost depuse câteva cereri noi. Administrația raionului a hotărât convocarea ședinței Comisiei pentru a examina solicitările acumulate.

În cadrul ședinței de astăzi, 3 noiembrie, au fost precăutate cele 14 cereri depuse către comisie. Președintele comisiei, domnul Mihail SILISTRARU, a propus ca fiecare dosar să fie studiat în parte, astfel în cât membrii Comisiei să se expună pentru fiecare caz, iar la finalul dezbaterilor să se aprobe sau refuze prin vot.

În cadrul ședinței de astăzi Comisia a acceptat transmiterea în locațiune a 13 apartamente sociale către solicitanți, ulterior hotărârea urmează să fie aprobată prin decizia Consiliului raional Ialoveni.

148 afișări