Primele opt familii din raion – beneficiari de locuințe sociale

23 octombrie 2020

În conformitate cu Decizia Consiliului raional Ialoveni nr. 5/1 din 15.10.2020, grupul de lucru format de Administrația raionului în frunte cu președintele Mihail SILISTRARU a semnat astăzi contractele de transmitere în locațiune a opt locuințe sociale, proprietate a Consiliului raional Ialoveni.

Procedura de transmitere a demarat prin semnarea contractelor și a tuturor actelor de primire-predare aferente contractului, accțiune ce s-a desfășurat în sala mare de ședințe a CRI. Ulterior beneficiarii însoțiți de persoana responsabilă s-au deplasat la blocul locativ situat pe strada Timișoara 8/1, or. Ialoveni, pentru transmiterea propriuzisă a bunului.

Prin mesajul pe care l-a adus persoanelor ce au beneviciat de locuințe sociale, președintele raionului a ținut să aducă la cunoștință despre responsabilitățile și obligațiile pe care le au noii locatari, inclusiv speranța că după decurgerea perioadei de 5 ani, situația materială sau starea de sănătate a chiriașilor se va îmbunătăți substanțial, iar aceștia nu vor mai avea nevoie să închirieze locuințe de la Consiliul raional.

Persoanele cărora li s-au atribuit locuințe și-au manifestat bucuria și mulțumirea față de inițiativa Administrației raionului de a asigura cu locuințe cetățenii ce se află în dificultate din diferite motive, inițiativă care a fost o perioadă îndelungată stopată dar care iată că începe a avea o finalitate.

386 afișări