Cupa Funcționarului Public la minifotbal – Ediția 2020

19 octombrie 2020

Consiliul raional Ialoveni tradițional în luna octombrie organizează Cupa Funcționarului public la minifotbal. Anul acesta competiția a fost planificată în două etape, faza zonală, ce s-a desfășurat pe data de 18 octombrie și faza finală, planificată pentru duminică, 25 octombrie.

Conform regulamentului, la competiție participă echipele formate din funcționari publici, consilieri locali și angajați ai Administrațiilor publice de nivelul I și II din raion.

Pentru prima etapă, anul acesta, și-au înaintat echipele 12 primării din raion, care au fost împărțite în 3 zone geografice, cu disputarea meciurilor pe terenurile din Țîpala, Bardar și Nimoreni.

La etapa finală sunt promovate echipele învingătoare din fiecare zonă și suplimentar cea mai bine plasată echipă de pe locul doi. În urma desfășurării fazei zonale avem următoarea situație, învingătoare, echipele din or. Ialoveni, com. Gangura, Consiliul raional Ialoveni și echipa cea mai bine plasată pe locul doi, s. Nimoreni.

Etapa finală se va juca pe data de 25.10.2020 pe stadionul LT ”P. Ștefănucă” din or. Ialoveni.

Administrația raionului Ialoveni, având misiunea de a promova modul de viață activ și sănătos, dar și în calitate de organizator al competiției Cupa Funționarului Public la minifotbal, urează succes tuturor participanților.

122 afișări