Ședința Comisiei raionale pentru Securitatea Circulatiei Rutiere

14 august 2020

La data de 07.08.2020 s-a întrunit Comisia raională pentru Securitatea Circulatiei Rutiere, în ședința care a avut următoarea ordine de zi:

1. Prezentarea informatiei despre efectuarea lucrarilor de asigurare a securitații circulației rutiere la trecerile de pietoni din preajma școlilor, gradinitelor si a altor instituții publice din localitățile raionului, reieșind din contractele de prestare a serviciilor la drumurile gestionate de APL-1 si 2,precum si Administrația de Stat a drumurilor.

Raportor-CAUNOV Stefan, director,SA Drumuri Ialoveni,membru al Comisiei.

2. Prezentarea informației cu privire la situația accidentara din teritoriul raionului, care au fost masurile intreprinse pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Raportor-Pavel DAMASCHIN, șeful Inspectoratului de poliție Ialoveni.

3. Prezentarea informație despre mersul lucrărilor pentru asigurarea securitații circulației rutiere în or.Ialoveni, despre principalele probleme, care necesită solutionare în acest domeniu.

Raportor-ARMASU Sergiu, primarul or.Ialoveni.

4. Prezentarea informatiei despre efectuarea controlului asupra mersului îndeplinirii deciziilor CSCR în ședința din 16 ianuarie 2020, cu privire la masurile de asigurare a securitații circulației rutiere la trecerile de pietoni din preajma institutiilor de învațământ din localittile raionului

Raportor-BORDEA Ion, secretar al Comisiei.

5. Propuneri, Decizii.

Domnul primar al orașului Ialoveni nu a fost prezent la ședință iar informația a fost prezentată de vicepreședintele raionului domnul Andrei Eremia.

 

135 afișări