Persoanele social-vulnerabile în vizorul Consiliului Raional Ialoveni

21 aprilie 2020

Marți, 21 aprilie 2020,  în timpul ședinței on-line a Comisiei raionale pentru Situații Excepționale, domnul președinte, Mihail Silistraru a propus alocarea a 240 mii lei pentru procurarea de produse alimentare și distribuirea acestora sub forma de pachete sociale. Beneficiari – persoanelor din raionul nostru care în general întâmpină greutăți, dar din cauza pandemiei situația lor a devenit și mai gravă. Membrii Comisiei raionale pentru SE au votat unanim în susținerea propunerii date.

S-a convenit ca listele cu persoanele social vulnerabile să fie prezentate de catre Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Familiei Ialoveni pentru fiecare localitate în parte în coordonare cu primăriile di raion. Iar numărul pachetelor alimentare pentru fiecare localitate sa stabilit proporțional cu numărul de locuitori al UAT.

Astfel cu suportul angajatilor Consiliului raional, dar și a voluntarilor, au fost pregătite și distribuite 1200 de pachete ce conțin produse alimentare de primă necesitate în sumă de 200 lei fiecare.

126 afișări