Ședința Consiliului de Administrație a Asociației Raionale de Fotbal

22 ianuarie 2020

Miercuri, 22 ianuarie 2020, a avut loc ședința Consiliului de Administrație a Asociației Raionale de Fotbal, în sala de ședințe a Consiliului raional Ialoveni. La ședință au participat șase din cei unsprezece membri ai Consiliului de Administare și alți 15 membri invitați ai ARF Ialoveni. Prezent la eveniment a fost și domnul Andrei Eremia, vicepreședinte al raionului Ialoveni.

Ordinea de zi a ședinței a fost formată din 9 puncte, printre care: aprobarea programului de activitate al ARF Ialoveni pentru anul 2020, cu privire la susținerea financiară a echipelor de fotbal, aprobarea regulamentelor turneelor organizate de ARF Ialoveni și altele.

Programul de activitate a Asociației Raionale de Fotbal pentru 2020 este compus din 27 de competiții și turnee ce se vor desfășura pe tot parcursul anului. S-a decis elaborarea devizul de cheltuieli pentru activitatea ARF Ialoveni la toate competițiile. A fost împuternicită Comisia de Competiții să elaboreze și să monitorizeze toate Regulamentele în cadrul ARF Ialoveni. Au fost aprobați termenii de începere și petrecere a competițiilor raionale de fotbal. Cursuri pentru arbitri se vor organiza pe data de 25.02.2020, ora 17.00, în LT „Andrei Vartic”, or. Ialoveni.

Toate deciziile au fost înregistrate în Procesul Verbal al ședinței, care este public și poate fi consultat la secretarul ARF Ialoveni, domnul Evghenii Andronachi.

176 afișări