MESAJ DE FELICITARE CU PRILEJUL ZILEI DE NAȘTERE DOMNULUI TUDOR IASINSCHI, CETĂȚEAN DE ONOARE AL RAIONULUI IALOVENI

18 noiembrie 2019

Președintele raionului Ialoveni, Ghenadie SAJIN, împreună cu funcționarii din cadrul Consiliului raional transmite sincere felicitări cu prilejul zilei de naștere domnului Tudor Iasinschi, cetățean de onoare al raionului Ialoveni.

În această zi deosebită, Vă exprimăm recunoștință pentru devotamentul și capacitățile de percepere, dar și pentru calitățile profesionale, precum perseverența, onestisitatea și responsabilitatea ce le-ați manifestați de-a lungul anilor în activitatea Dvs. De asemenea, titlul onorific ,,Cetățean de Onoare” al raionului Ialoveni, conferit Domniei Voastre de către consilierii raionali în acest an, ține în mod deosebit de implicarea merituoasă a Dumneavoastră în viața publică a raionului Ialoveni.

Sunteți un om de succes, manifestându-vă prin echilibrul si bunătatea de care ați dat dovadă în calitate de președinte de raion, consilier raional, coleg și membru al întregii comunități, fiind înainte de toate, Om cu literă mare, OM în relațiile cu cetățenii, cu colegii, OM în relațiile cu societatea în sensul larg al cuvântului și, chiar cu fiecare membru al acesteia.

Vă mulțumim pentru această dăruire, stimate domnule Iasinschi, și vrem să știți că ne considerăm norocoși că avem onoarea de a vă cunoaște și de a învăța de la Dumneavoastră de a fi OM și Personalitate.

Să ne trăiți, să fiți sănătos, să aveți parte de multe bucurii și aprecierea celor din jur!

LA MULȚI ANI !

 

 Cu deosebit respect,

Ghenadie SAJIN,
Președintele Raionului Ialoveni

111 afișări