CONVOCAREA CONSILIERILOR LOCALI ÎN PRIMA ȘEDINȚĂ

12 noiembrie 2019

În conformitate cu prevederile Legii privind administrația publică locală, Consiliul electoral al circumscripției electorale Ialoveni nr. 21, în data de 06 noiembrie 2019, a aprobat  graficul convocării în prima ședință a consilierilor locali din raionul Ialoveni.

În data de 08 noiembrie 2019 a avut loc ședința de constituire a Consiliului comunal Gangura, și în data de 11 noiembrie 2019 – a Consiliului comunal Zîmbreni.

Președinții consiliilor electorale respective -Angela Ștepliuc (Gangura) și Valentina Gore (Zîmbreni) au adus la cunoștință Hotărârile Judecătoriei Hîncești cu sediul Ialoveni privind confirmarea legalității alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019 și validarea mandatelor primarilor și consilierilor consiliilor comunale Gangura și Zîmbreni.

Domnul Eudochim Ungureanu, președintele Consiliul electoral al circumscripției electorale Ialoveni nr. 21, a adresat mesaje de felicitare aleșilor locali și a înmânat legitimațiile primarilor – domnului Marcel Bobeica, comuna Gangura, și domnului Daniel Țonu, comuna Zîmbreni, ambii validați în data de 30 octombrie 2019.

Președinții Consiliilor electorale din aceste comune au înmânat legitimații consilierilor locali.

Ședințele au continuat cu formarea fracțiunilor și a comisiilor consultative-de specialitate.

178 afișări