MESAJUL PREȘEDINTELUI RAIONULUI IALOVENI, GHENADIE SAJIN, ADRESAT CONSILIERILOR RAIONALI LA SFÂRȘIT DE MANDAT

6 septembrie 2019

Stimați Consilieri Raionali !

Vă mulțumesc pentru aportul pe care l-ați adus în buna dezvoltare a raionului Ialoveni ! Timp de patru ani, atât în echipa politică din care facem parte, cât și în Consiliul Raional Ialoveni, am reușit să aducem investiții în fiecare localitate ! Fiecare dintre Dumneavoastră v-ați implicat direct, alături de Primarii localităților și Directorii Instituțiilor de Învățământ! Prin comunicare eficientă și dezbateri constructive am menținut suflul viu al Raionului Nostru !

În tot acest timp au existat critici, nemulțumiri, care până la urmă ne-au ajutat să fim mai uniți, să avem rezultate bune și, indiferent de situație, am găsit soluții optime pentru fiecare localitate.

Mă adresez celor care au avut timp să ne urmărească activitatea și de fiecare dată să ne pună în culori negre, Vă invităm să munciți alături de noi, să Vă implicați în dezvoltarea raionului, iar noi vom fi bucuroși să obținem împreună rezultate mai mărețe.

La moment suntem în campanie electorală, iar eu vin cu un îndemn față de fiecare dintre Dumneavoastră, să comunicăm cât mai eficient cu oamenii, să stabilim obiective noi care vor aduce prosperitate raionului Nostru, să tindem să nu intrăm în polemici și dispute denigratoare, să avem răbdare și să ne asumăm responsabilitatea față de orice promisiune făcută oamenilor !

Vă mulțumesc pentru colaborare !

 

Cu profund respect,

Ghenadie SAJIN

Președintele Raionului Ialoveni

81 afișări