CONCURSUL RAIONAL LA TIR SPORTIV ÎNTRE COLECTIVELE DE VÎNĂTORI ŞI PESCARI

20 mai 2019

În scopul susţinerii colectivelor de tineri vînători şi pescari care desfăşoară acţiuni de protecţie a faunei şi de prevenire a braconajului, la 18 mai 2019, Standul sportiv din Parcul Schinoasa, Sectorul Centru, mun. Chişinău, s-a desfăşurat Concursul Raional la Tir Sportiv, cu participarea a 22 colective de vînători şi pescari din localităţile raionului Ialoveni. Evenimentul a fost organizat de Societatea Vînătorilor şi Pescarilor din Raionul Ialoveni, Consiliul Raional Ialoveni şi Inspectoratul de Poliţie Ialoveni, pentru a valorifica tradiţiile vînătoreşti şi pentru a spori gradul de măiestrie, dibăcie şi iscusinţă al vînătorilor.

Cele 22 echipe au fost antrenate în 2 probe:

  1. Concursul la tir sportiv între colectivele de vînători şi pescari;
  2. Concursul la tir sportiv individual între vînători.

La finele competiţiei, cele mai active echipe de vînători şi pescari, care şi-au demonstrat măiestria au fost premiate din partea Consiliului Raional Ialoveni, de domnul Ghenadie SAJIN, Preşedintele raionului.

Locul I – Colectivul de vînători şi pescari din Ialoveni, conducător – Andrei POPARCEA, care a primit diplomă de gradul I şi un premiu de 1 000 lei;

Locul II – Colectivul de vînători şi pescari din Costești, conducător – Andrei ȘANDROVSCHI, care a primit diplomă de gradul II şi un premiu de 800 lei;

Locul III – Colectivul de vînători şi pescari din Bardar, conducător – Alexei TONU, care a primit diplomă de gradul III şi un premiu de 600 lei.

De asemenea, au fost apreciaţi la justa valoare cei mai bravi vînători în cadrul concursului la tir sportiv individual:

Locul I – domnul BALICA Gheorghe din Costești, cu diplomă de gradul I şi un premiu de 800 lei;

Locul II – domnul TONU Valentin din Bardar, cu diplomă de gradul II şi un premiu de 400 lei.

Locul III – domnul MÎRA Andrei din Ialoveni, cu diplomă de gradul III şi un premiu de 600 lei;

Ne exprimăm recunoştinţa faţă de Societatea Vînătorilor şi Pescarilor din raionul Ialoveni, care îşi aduce contribuţia în asigurarea ordinii publice, protecţia naturii şi lupta împotriva braconajului.

129 afișări