Mesaj de felicitare a președintelui raionului, Ghenadie Sajin, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști

27 aprilie 2019

Stimați concetățeni, locuitori ai Raionului Ialoveni,

colegi și oaspeți ai raionului nostru,

 

În ajunul Sfintelor Sărbători de Paște, înmiresmate de parfumul florilor de primăvară și de aroma bucatelor tradiţionale, venim în casele Dumneavoastră cu un mesaj de felicitare și urări de împlinire, speranţă, bucurie şi căldură în suflete, deoarece Paştele este nu numai  un moment de întregire a familiei, dar și a tuturor oamenilor de bună-credință, care-şi doresc pace, stabilitate şi care pledează pentru renaşterea valorilor comune.

Suntem o comunitate mare, uneori foarte diferiți, dar fiecare înțelege că bucuria vine din lucruri mărunte și de cele mai multe ori, din fapte care ne reprezintă sau atitudini pe care le dovedim altora. Să fim mai buni între noi ca oameni, să fim uniți și constructivi când vorbim de interesul orașului sau a satelor noastre, să fim perseverenți și să ne axăm pe valori atunci când dorim bunăstare. Avem obiective comune, iar ele vor da rod prin acei care cred cu tărie că Binele nu poate fi învins, iar Pământul se ține pe cumsecădenie, pe oamenii gospodari și pe acei care nu și-au pierdut credința în Bunul Dumnezeu!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet liniştea de care aveți nevoie şi fericirea de a petrece clipe deosebite alături de cei dragi. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să Vă lumineze viaţă şi să Vă aducă binecuvântare în toate!

,,Hristos a Înviat!”

Cu mult respect și considerațiune,

Președintele Raionului Ialoveni,

Ghenadie SAJIN

 

89 afișări