VICTORII LA GROZEȘTI

13 aprilie 2019

În perioada 05-07 aprilie, în satul Grozești, s-a desfășurat Campionatul Republicii Moldova la orientare sportivă, probele “Sprint” și Sprint Ștafeta Mixt, competiții complementare LABIRINTH battle, Grozești OPEN.

În prima zi de concurs, elevii Școlii Sportive Ialoveni, filiala Costești, au participat la proba Sprint și Labirinth Barrle. La proba Sprint s-au evidențiat în grupa M-14 Sava Dumitru (locul VI) și Bortă Victor (locul XII), din 41 de concurenți, în grupa M-18 Bostan Ștefan (locul VI) și Boră Ion (locul VII) din 26 de concurenți.

În proba, LABYRINTH Battle, în categoria M-16, Mereacre Victor a cedat în finala mică și s-a clasat pe locul IV.

În categoria M-18, podiumul a fost ocupat de elevii Ș. S. Ialoveni: Bortă Ion (Locul I), Bostan Ștefan (Locul II) și Izbaș Artur (locul III).

În a doua zi de concurs Grozești OPEN în grupa M21A Bostan Ștefan a obținut (locul I), Izbaș Artur (locul II) și Bortă Petru (locul I), din cei 14 concurenți.

În categoria de vârstă M 14-16 ani, Bortă Ion a obținut (locul II), Sava Dumitru (locul III), Bortă Victor (locul IV) care a cedat doar cu o secundă locului III, din 47 de concurenți.

Profesor – antrenor,

Tudor Iovu

98 afișări