Turneul raional Ialoveni la TAEKWON-DO 2019

30 martie 2019

La data de 30 martie 2019, Consiliul Raional Ialoveni în colaborare cu Federația Contemporană de TaekwonDo  ITF, a desfășurat un turneu prestigios de lupte. Participanți din 8 raione ale Republici Moldova au întrunit 256 sportivi în cadrul Cupei deschise la TaekownDo Ialoveni, ediția VII.

La deschiderea oficială a fost prezentat lotul național care va participa la Campionatul European din Italia Rimini pe data de 1-8 aprilie. Evenimentul a înrunit 75 categorii de vârste, iar sportivii au concurat la probele lupte și sparing.

Competiția a fost coordonată de domnul Iurie Bulgăreanu, specialist, Secția Sport a Consiliului Raional Ialoveni. Turneul s-a desfășurat după regulile de turnee de ”Classa B”. Instructorii Federației ITF au la moment secții sportive în 9 localități ale raionului Ialoveni.

La ceremonia de premiere ne-a onorat cu prezența Vicepreședintele Raionului Ialoveni, domnul Victor ISTRATIEV, care a înmânat învingătorilor campionatului diplome de gradul I, II și III, cupe și medalii din partea Consiliului Raional Ialoveni. De asemenea, domnul Vicepreședinte a urat succes premianților, felicitândui personal la podium și a încurajat părinții să susțină sportivii. Primăvara anului viitor se așteaptă ediția VIII.

 

158 afișări