MESAJ DE FELICITARE CU PRILEJUL ZILEI DE NAŞTERE A DOAMNEI MINISTRU MONICA BABUC

29 martie 2019

Distinsă Doamnă Ministru!

  

      Suntem onorați să Vă adresăm un sincer mesaj de felicitare, prin care să evocăm personalitatea Dumneavoastră notorie, care se remarcă prin realizările performante în domeniul managementului administrativ, educațional și cultural.

      Prin excelenţă, divinitatea V-a binecuvântat ca să aveţi un rol important în societate – cel de a fi lider veritabil şi promotor desăvârşit al dezvoltării durabile a politicilor educaționale, culturale, de tineret și sport, și cercetare științifică, în rezultate reale pentru oameni.

      Programele strategice și proiectele mărețe implementate relevă identitatea şi misiunea Dumneavoastră de a fi o somitate a vieții publice, care se afirmă printr-un potenţial de virtuţi autentice: omenie, talent, inteligenţă, altruism şi vocaţie.

      Admirăm valorile care Vă înzestrează cu iubire şi lumină sufletul curat: dragostea, înţelepciunea, demnitatea, integritatea, onoarea, perfecţiunea și fericirea.

      Vă dorim să trăiţi cu plenitudine, armonie, credinţă şi speranţă bucuria realizărilor profesionale care generează un efect multiplicator !

 

        Distinsă Doamnă Ministru, noi Vă iubim cu toată puterea inimii noastre !

 

Cu profundă gratitudine,

Ghenadie SAJIN,

Preşedintele Raionului Ialoveni

 

128 afișări