ÎN ATENȚIA AGENȚILOR ECONOMICI COINTERESAȚI

22 octombrie 2018

În perioada 31 ianuarie-3 februarie 2019, sub egida Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Ministerul Economiei și Infrastructurii, în cadrul CIE ”Mold Expo” se va desfășura cea de-a XVIII –a ediție a Expoziției naționale “Fabricat în Moldova”.

Evenimentul întrunește participarea producătorilor și prestatorilor de servicii din Moldova Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova”, lansată în 2002, este un instrument de promovare a mărfurilor și serviciilor autohtone.

În acest context, Consiliul raional Ialoveni vă invită să participați la eveniment cu un stand expozițional unde veți avea posibilitatea de a vă expune produsele și/sau serviciile conform criteriilor și condițiilor prestabilite.

Adițional vă informăm că ca suport finanicar din partea Consiliului raional pentru dumneavoastră, va fi achitată taxa de participare la expoziție, precum și 50 % din costul suprafeței solicitate pentru amenajare.

Solicităm informația, despre disponibilitatea participării Dvs, în cadrul expoziției, pînă la data de 31 octombrie 2018, la Consiliul raional Ialoveni (Direcția Economie, persoana de contact: Igor Plamadeala, 026824420; 069610567).

 

 

129 afișări