O VICTORIE LA UNGHENI

21 septembrie 2018

Vineri, 21 septembrie, pe stadionul din orașul Ungheni, a avut loc meciul de fotbal în cadrul Turneului Regional «Cupa Veteranilor – 2018» între echipele Consiliului Raional Ungheni și a Consiliului Raional Ialoveni, care sa încheiat cu o victorie frumoasă a veteranilor din raionul Ialoveni cu 4:2.

La început de meci Ludmila Guzun, președintele raionului Ungheni și Sergiu Ciauș, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, au felicitat ambele echipe de fotbaliști veterani, menționând faptul că asemenea meciuri-întâlniri sunt binevoite și susținute de administrațiile rationale.

Apoi, la fluerul arbitrului FMF Sergiu Țîcu, pe terenul cu acoperire artificială a stadionului raional a început meciul de fotbal. În cele două reprise a câte 35 minute fiecare, spectatorii au urmărit o mulțime de faze de atac cu goluri frumoase marcate. La echipa Consiliului Raional Ialoveni bine au jucat în apărare fundașii și semifundașii Anatol Chicerman, Sergiu Mîra, Andrei Tonu, Andrei Covali, care păzeau prudent careul porții de atacanții echipei adversare. În linia de atac la echipa din Ialoveni iute de picor erau Iurie Cojocaru, Eduard Munteanu, Victor Goloman și Ilie Nour, care au și marcat cele 4 goluri. Scorul final 4:2 în favoarea echipei Consiliului Raional Ialoveni.

Așadar, echipa Consiliului Raional Ialoveni după cele 2 victorii și o remiză, are acumulate 7 puncte valoroase și pretinde să câștige trofeul principal al Turneului Regional «Cupa Veteranilor – 2018».

Valeriu TURTA,

ziarist sportiv

127 afișări