Victoria echipei Ialoveni cu 4:1

18 septembrie 2018

Marți, 18 septembrie, pe stadionul din Hîncești, a avut loc meciul de fotbal în cadrul Turneului Regional la fotbal «Cupa Veteranilor – 2018» între echipele Consiliului Raional Hîncești și a Consiliui Raional Ialoveni, care sa încheiat cu victoria veteranilor din raionul Ialoveni cu 4:1.

In cele două reprize a câte 40 minute fiecare, Constantin Bânzaru (arbitru de centru) și tușierele Natalia Clipa și Anghelina Cleșcov, arbitrii Federației Moldovenești de Fotbal, au urmărit o mulțime de faze furtunoase de atac, care sau încheiat cu goluri frumoase în poartă.

   La echipa Consiliului Raional Ialoveni golurile au fost marcate de atacanții Iurie Cojocaru și 3 goluri de Eduard Munteanu (părintele Serafim). Un fotbal frumos pe teren au demonstrat Anatol Chicerman, primar de Pojoreni, Andrei Covali, primar de Nimoreni, Iurie Chirman, primarul satului Varatic și alții.

Ghenadie Buza, președintele raionului Hîncești a felicitat ambele echipe, mulțumind veteranii pentru demonstrarea unui fotbal frumos. Apoi domnia sa a înmânat Diplome speciale a Consiliului Raional Hîncești reprezentanților echipei Consiliului Raional Ialoveni, Lilian Caramanu, Eduard Munteanu (părintele Serafim) și Anatol Chicerman.

Vineri, 21 septembrie, echipa veteranilor de fotbal al Consiliului Raional Ialoveni se va deplasa la Ungheni unde va juca un meci cu echipa Consiliului Raional Ungheni.

Valeriu TURTA,

ziarist sportiv

Foto la acest material – DSC_0521

99 afișări