Un meci amical cu românii

14 septembrie 2018

Vineri, 14 septembrie, pe noul teren artificial al Clubului Sportiv pentru Copii și Tineret din sectorul Buiucani al municipiului Chișinău, a avut loc un meci amical între echipele Consiliului Raional Ialoveni și Selecționatei Primarilor de comuni din România, sub egida Asociației Comunilor din România (ACOR), care sa încheiat cu o remiză de prietenie 5:5.

După cum ne-a informat Lilian Caramanu, președintele raionului Ialoveni, inițiativa de a organiza un meci amical cu primarii comunilor din România aparține Consiliului Raional Ialoveni înpreună cu părintele Serafim, parohul bisericii din localitatea Nimoreni.

Oaspeții din România au fost onorați tradițional cu pâne și sare și cu un mesj de slut din partea dl. Lilian Caramanu, care a menționat că pe viitor legăturile prietenești dintre primarii comunilor raionului Ialoveni și a primarilor comunilor comunilor din România vor deveni mai strânse și prietenoase.

Apoi a urmat un meci de fotbal cu multe faze de gol și atacuri furtunoase. Cele două reprize sau încheiat cu o remiză prietenească 5:5. Golurile la echipa gazdă au fost marcate de atacanții Lilian Caramanu, Eduard Munteanu (părintele Serafim), Anatol Melenciuc și alții. Foarte bine a jucat pe terenul de fotbal reprezentanții echipei Consiliului Raional Ialoveni Andrei Covali, primar de Nimoreni, Anatol Chicerman, primar de Pojoreni și Iurie Cojocaru, om de afaceri din Nimoreni.

Capitanul echipei române Dumitru Chelariu a invitat echipa Consiliului Raional Ialoveni la Brașov pentru un meci retur din România.

Valeriu TURTA,

ziarist sportiv

Fotoimagini la acest material: DSC_0406, DSC_0367, DSC_0445, DSC_0457, DSC_0471, DSC_0349.

96 afișări