O expoziție a lucrărilor elevilor beneficiari ai Taberei de vară organizată de Consiliul raional Ialoveni, vernisată în contextul Zilei Independenței

27 august 2024

Consiliul raional Ialoveni a organizat și vernisat o expoziție de desene și porumbei din ceramică, lucrări executate de elevii participanți ai primei ediții a Taberei de vară „Ambiție! Educație! Inspirație”, organizată de Consiliul raional Ialoveni, în perioada 5 – 16 august, 2024. Expoziția a fost vernisată în holul Consiliului raional Ialoveni în contextul marcării Zilei Independenței Republicii Moldova la data de 27 august.

Tinerii au avut sarcina în cadrul atelierului de pictură, organizat la Tabăra de vară „Ambiție! Educație! Inspirație” de a face postere dedicate Zilei Independenței, iar la atelierul de ceramică au confecționat din argilă porumbei – care reprezintă simbolul păcii și a bunăstării poporului nostru.

Precizăm că, tot astăzi, Consiliul raional Ialoveni a marcat Ziua Independenței Republicii Moldova, organizând o festivitate solemnă, cu depuneri de flori la bustul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt din scuarul Consiliului raional Ialoveni.

153 afișări