Consilierii raionali au aprobat demisia din propria inițiativă a domnului Eugeniu Secrieru și numirea în funcție a unui nou vicepreședinte al raionului

26 august 2024

În cadrul ședinței Consiliului raional Ialoveni din 26 august consilierii raionali au aprobat cererea de demisie din propria inițiativă din funcția de vicepreședinte al raionului a domnului Eugeniu Secrieru, și totodată, au aprobat proiectul de decizie cu privire la suplinirea funcției vacante.

Potrivit deciziei Consiliului raional Ialoveni, Eugeniu Secrieru, își va încheia activitatea de vicepreședinte în cadrul Consiliului raional Ialoveni la data de 16 septembrie. Astfel, la propunerea președintei raionului Ialoveni, Natalia Eremia, în calitate de vicepreședintă a raionului, a fost aleasă doamna Aliona Băbălău, care își va începe activitatea din data de 23 septembrie 2024.

Doamna Aliona Băbălău este juristă de profesie și vorbește fluent limba engleză. A activat în perioada anilor 2017 – 2024 în calitate de manager general la ,,Renard Enterprises” SRL. În anul 2016 a fost asistentă manager operațional OSCE, iar în perioada 2014 – 2018 a activat în calitate de manager logistică și achiziții în cadrul Companiei ,,Sade-CGTH” SRL.

Eugeniu Secrieru a mulțumit Consiliului raional și tuturor colegilor pentru susținerea acordată pe parcursul exercitării mandatului de vicepreședinte, iar președinta raionului, Natalia Eremia, i-a mulțumit pentru aportul și dedicarea manifestată pe parcursul activității, decernându-i o diplomă de recunoștință în semn de înaltă apreciere pentru profesionalismul manifestat în deblocarea și implementarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii în localitățile raionului Ialoveni.

De asemenea, președinta Natalia Eremia i-a urat bun venit în echipă doamnei Aliona Băbălău, iar consilierilor raionali le-a mulțumit pentru încrederea acordată noii vicepreședinte a raionului Ialoveni. La rândul ei, doamna Aliona Băbălău a mulțumit și ea consilierilor pentru votul de încredere acordat, precizând că va depune maxim efort pentru a „nu dezamăgi și a contribui la prosperarea raionului Ialoveni”.

143 afișări