Echipa din satul Ulmu a câștigat Campionatul de baschet masculin printre seniori, ediția 2024

4 martie 2024

Consiliul raional Ialoveni a organizat și desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute Campionatul raional la baschet, ediția 2024 printre seniori, locul întâi fiind obținut pentru al doilea an consecutiv de echipa din satul Ulmu.  

La Campionatul raional la baschet printre seniori au participat cele mai puternice patru formații din raionul Ialoveni, învingătoare în cele patru zone a Campionatului raional la baschet, faza zonală.

La finalul meciurilor din campionat trei echipe au acumulat același număr de puncte. Conform Regulamentului Campionatului, clasamentul general a fost stabilit conform unor criterii și numai departajarea după raportul punctelor câștigate şi  cele pierdute a stabilit campioana raională. Aceasta a fost echipa satului Ulmu, care a urcat a doua oară consecutiv pe podiumul campionilor.

Pe locul second s-au clasat sportivii din orașul Ialoveni,  urmați pe podium de  echipa satului Costești, iar pe locul patru s-a clasat echipa satului Bardar.

La ceremonia de premiere premianții Campionatului raionului la baschet, masculin au primit din partea Consiliului raional Ialoveni, cupă, medalii, diplome și premii financiare.

145 afișări