Președinta raionului Natalia Eremia și vicepreședintele Eugeniu Secrieru participă la conferința de la București, dedicată absorbției fondurilor europene

17 ianuarie 2024

Președinta raionului, Natalia Eremia, împreună cu vicepreședintele, Eugeniu Secrieru, participă astăzi, 17 ianuarie la conferința „Impulsionarea absorbției fondurilor europene de către Republica Moldova – țară candidată UE, împreună cu România, ediția a XI- a”, desfășurată la București, în incinta Parlamentului României.

Participarea conducerii raionului Ialoveni la această conferință are drept scop crearea cadrului necesar pentru preluarea bunelor practici, care vor facilita absorbția sporită a fondurilor europene disponibile Republicii Moldova în echipe de proiecte mixte moldo-române.

Totodată, se vor crea oportunități în vederea constituirii parteneriatelor și dezvoltarea unor legături ce vor contribui la lansarea schițelor de proiect viabile raionului Ialoveni.

Conferința este organizată de Institutul de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor (IDEP) din Republica Moldova, în parteneriat cu deputații români Sorin Năcuță și Daniel Gheorghe.

189 afișări