Ședința extraordinară a Consiliului Raional Ialoveni din 21 decembrie

21 decembrie 2023

Consiliul Raional Ialoveni s-a întrunit astăzi, 21 decembrie 2023 în ședință, unde au fost examinate și aprobate 8 subiecte, printre care și aprobarea planului privind repartizarea mijloacelor Fondului rutier pentru întreținerea și reparația drumurilor locale din raionul Ialoveni în anul 2024.

Ședința Consiliului Raional Ialoveni a fost prezidată de consilierul raional Mihai Tonu.

Printre subiectele dezbătute și aprobate în cadrul ședinței se enumeră:

– modificarea bugetului raional pentru anul 2023, aprobat prin Decizia Consiliului raional nr. 5/13 din 24 noiembrie 2022;

– corelarea bugetului raional pentru anul 2023 cu Legea bugetului de stat;

– eliberarea din funcția publică a doamnei Margareta Tonu;

– desemnarea reprezentantului Consiliului raional în instanța de judecată;

– transmiterea în comodat Agenției Teritoriale de Asistență Socială Centru a bunului imobil în care activează Casa comunitară pentru copii din Ialoveni.

Cu prilejul sfintelor sărbători de iarnă, la finele ședinței au sosit cete de colindători: de la Grădinița ,,Licurici” din satul Bardar, în frunte cu doamna Viorica Roman; artiștii Ansamblului ,,Speranța” al Asociației Nevăzătorilor din Ialoveni, conducător doamna Ludmila Romanciuc și soliștii Ansamblului ,,Cimbrișor” din satul Suruceni, conducător doamna Tamara Vîrlan, care au prezentat un repertoriu de colinde și urături pentru aleșii raionali.

Conducerea raionului le-a mulțumit cetelor de urători și colindători, oferindu-le daruri și premii bănești. Totodată, administrația raionului a venit cu un mesaj de felicitare și către consilierii raionali, în contextul sărbătorilor de iarnă care se apropie.

298 afișări