Ziua Poliției Naționale marcată la Consiliul Raional Ialoveni

18 decembrie 2023

Consiliul Raional Ialoveni a organizat o manifestație dedicată Zilei Poliției Naționale, sărbătorită astăzi, 18 decembrie, în cadrul căreia, președinta raionului Natalia Eremia a conferit diplome de merit și gratitudine angajaților Inspectoratului de Poliție Ialoveni.

În contextul dat, de aprecierile administrației raionale s-au bucurat 11 angajați ai Inspectoratului de Poliție Ialoveni, printre care și comisarul principal, șef al IP Ialoveni, Alexandr Boubătrîn.

În deschiderea festivității, Natalia Eremia, a felicitat cordial efectivul Inspectoratului de Poliție Ialoveni și a decernat diplome de onoare angajaților poliției, în semn de înaltă apreciere pentru devotamentul, profesionalismul și responsabilitatea de care dau dovadă, zi de zi, în activitatea prodigioasă de menținere a ordinii și securității publice.

La rândul său, comisarul principal Alexandru Boubătrân, șeful Inspectoratului de Poliție Ialoveni a adresat un mesaj de mulțumire Consiliului Raional Ialoveni pentru buna colaborare, și a înmânat angajaților poliției distincțiile Ministerului Afacerilor Interne, ale Inspectoratului General al Poliției, precum și diplomele de onoare ale Inspectoratului de Poliție Ialoveni.

Alături de administrația raionului, cu un mesaj de felicitare în adresa angajaților din poliție au venit și primarul orașului Ialoveni, Sergiu Armașu, procurorul raionului Ialoveni, Ion Negurița, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Emilia Goro, foști angajați ai MAI, veterani etc.

Festivitatea a culminat cu un program artistic adus în dar polițiștilor de interpreții: Mihaela Andrei și Valentin Butucel, soliști ai Orchestrei raionale de muzică populară ,,Porumbița”.

Administrația Raionului Ialoveni adresează mulțumiri tuturor polițiștilor pentru munca asiduă, responsabilitatea și profesionalismul de care dau dovadă zi de zi și pentru faptul că sunt mereu la datorie.

380 afișări