Vizită de inspecție pe șantierul de construcție a stadionului raional de fotbal

7 decembrie 2023

Președinta raionului Ialoveni, doamna Natalia Eremia, a întreprins la 6 decembrie, o vizită de inspecție pe șantierul de construcție a stadionului raional de fotbal, în cadrul căreia a definitivat acțiunile care urmează a fi realizate până la sfârșitul anului curent.

De comun acord, doamna Natalia Eremia și agentul economic au stabilit ca până la sfârșitul lunii decembrie curent, vor fi executate lucrările de acoperire a carcasei metalice cu panouri sandwich a viitoarelor vestiare, precum și pavarea căilor de acces spre edificiu.

După efectuarea acestor lucrări urmează a fi implementată următoarea etapă și anume, montarea gazonului artificial, care este oferit de Federația Moldovenească de Fotbal, drept contribuție la proiectul de construcție a stadionului raional, instalarea scaunelor în tribune și amenajarea căilor de acces spre stadion.

Stadionul de fotbal este construit din resursele financiare alocate din bugetul Consiliului Raional Ialoveni, cu suportul partenerilor din România, inclusiv contribuția Federației Moldovenești de Fotbal.

199 afișări