INVITAȚIE LA EXPOZIȚIA ,,REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ”

28 iulie 2023

Direcția Economie a Consiliului Raional Ialoveni Vă informează că, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită companiile autohtone din toate domeniile de activitate pentru a participa în cadrul expoziției „Republica Moldova Prezintă”, care se va desfășura în perioada 22-24 septembrie 2023, în incinta Sălii Polivalente ,,Lascăr Pană” din mun. Baia Mare, județul Maramureș, Romania.

Participarea în cadrul evenimentului este o oportunitate unică pentru companiile care își propun promovarea produselor și serviciilor pe o piață nouă sau creșterea segmentului de piața din Romania.

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea și crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii țării. Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Cererile de participare vor fi acceptate până pe data de 05 septembrie 2023 inclusiv.

În acest context, Consiliul Raional Ialoveni recomandă întreprinderilor mici și mijlocii, precum și gospodăriilor țărănești interesate de a participa la evenimentul respectiv, ca să beneficieze de subvenționarea acordată de către Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului.

Pentru detalii și înregistrare accesați:

https://www.oda.md/ro/suport-antreprenorial/subventionare-expo  

Pentru informații suplimentare contactați Secția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, tel: (022) 238410; (022) 210725; (022) 211442.

 

411 afișări