FESTIVITATEA DEDICATĂ ZILEI LUCRĂTORULUI MEDICAL ȘI A FARMACISTULUI

22 iunie 2023

În scopul promovării și stimulării lucrătorilor medicali care activează în instituțiile medico-sanitare publice din localitățile raionului, la 16 iunie 2023, în sala de festivități a Casei raionale de cultură ,,Andrei Ungureanu”, Ialoveni, Consiliul Raional Ialoveni a organizat Festivitatea solemnă consacrată sărbătorii profesionale ,,Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului”, în cadrul căreia au fost menționați cu diplome de onoare angajații din domeniul ocrotirii sănătății, în semn de înaltă apreciere pentru contribuția esențială la fortificarea sănătății populației și la salvarea vieților omenești.

În cadrul evenimentului, oficialitățile au felicitat cordial lucrătorii medicali cu prilejul acestei frumoase sărbători profesionale și le-au decernat diplome de onoare pentru munca asiduă, perseverența și abnegația de care dau dovadă zi de zi.

Domnul Andrei EREMIA, Vicepreședintele raionului Ialoveni, doamna Galina TONU, Vicepreședintele raionului Ialoveni, doamna Victoria MARIAN-BOGOS, Vicepreședintele raionului Ialoveni și domnul Nicolae MEREACRE, Secretarul raionului Ialoveni au decernat diplomele de onoare ale Consiliului Raional Ialoveni pentru echipele de lucrători medicali profesioniști de la Spitalul Raional Ialoveni; de la Centrele de Sănătate Ialoveni, Puhoi, Răzeni, Mileștii Mici, Costești, Bardar, Ruseștii Noi, Văsieni, Țipala, Horești, de la Substația Asistență Medicală de Urgență Ialoveni; de la Subdiviziunea Ialoveni a Centrului de Sănătate Publică Chișinău; de la Centrul Stomatologic Raional Ialoveni; precum și asistentelor medicale din cadrul instituțiilor de învățământ din localitățile raionului.

Doamna Lucia MÎRA, Viceprimarul orașului Ialoveni a înmânat lucrătorilor medicali diplomele de onoare ale Primăriei orașului Ialoveni.

Domnul Dinu ȘARGU, Director, Spitalul Raional Ialoveni, a înmânat diplome de gratitudine lucrătorilor medicali din partea administrației Spitalului raional, precum și diplomele de onoare ale Ministerului Sănătății al Republicii Moldova.

Doamna Galina VÎRTOSU, Șef adjunct, Centrul de Sănătate Ialoveni, a înmânat lucrătorilor medicali diplomele de onoare ale Ministerului Sănătății al Republicii Moldova.

Domnul Adrian COTLĂU, Președintele Consiliului Raional al Sindicatelor ,,Sănătatea” a înmânat lucrătorilor medicali diplomele de gratitudine ale Federației Sindicale ,,Sănătatea” din Republica Moldova.

Spectatorii au admirat un splendid spectacol muzical-coregrafic prezentat de Ansamblul de dansuri populare ,,Baștina”, Casa raională de cultură Strășeni, conducător artistic – Cristina CROITOR, maestru coregraf – Maxim BÎRSAN. În cadrul programului de concert au evoluat: interpreta de muzică ușoară Ludmila PAMUJAC, împreună cu Alina URECHE și Viorica DAMASCHIN, soliste ale Orchestrei Raionale de Muzică Populară ,,Porumbiţa”, dirijor – Ion CONDREA, Maestru în Arte.

Cu prilejul sărbătorii profesionale ,,Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului”, Vă dorim multă sănătate, pace, prosperitate și frumoase realizări în nobila Dumneavoastră activitate!

Respect și admirație pentru toți angajații în domeniul ocrotirii sănătății!

388 afișări