SESIUNEA DE INFORMARE PRIVIND ÎNREGISTRAREA ÎN REGISTRUL VITIVINICOL

28 aprilie 2023

La 27 aprilie 2023, în sala mare de ședințe a Consiliului Raional Ialoveni s-a desfășurat Atelierul de instruire cu tematica: ,,Înregistrarea în Registrul Vitivinicol și cerințele pentru sezonul de recoltare 2023”.

Evenimentul a fost organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului în parteneriat cu Direcția Economie a Consiliului Raional Ialoveni.

În deschiderea lucrărilor atelierului, doamna Victoria MARIAN-BOGOS, Vicepreședintele raionului Ialoveni, a rostit un dicurs despre importanța sectorului viticol în dezvoltarea economiei naționale, menționând că administrația raionului Ialoveni este deschisă pentru inițiative și colaborări în acest domeniu.

Suportul informațional, metodic și practic al seminarului a fost asigurat de doamna Elizaveta BREAHNĂ, Directoare interimară a Oficiului Național al Viei și Vinului, prezentându-și comunicarea intitulată: ,,Particularitățile de înregistrare în Registrul Vitivinicol”.

În continuare, domnul Ștefan IAMANDI, responsabil de Registrul Vitivinicol în cadrul Oficiului Național al Viei și Vinului, a vorbit despre procedurile de depunere a cererilor în Registrul Vitivinicol.

La finele instruirii, organizatorii și formatorii au dat explicații și răspunsuri argumentate la multiplele întrebări adresate de către participanții la acest atelier.

460 afișări