SĂRBĂTOAREA COLECTIVELOR DE VÂNĂTORI ŞI PESCARI DIN RAIONUL IALOVENI

31 ianuarie 2023

În scopul valorificării tradițiilor vânătorești și susținerii colectivelor de vânători şi pescari din localitățile raionului, la 29 ianuarie 2023, Societatea Vânătorilor și Pescarilor din raionul Ialoveni, în colaborare cu Consiliul Raional Ialoveni și Inspectoratul de Poliție Ialoveni, a organizat sărbătoarea ,,Ziua Vânătorului”, antrenând echipele participante în următoarele probe: amenajarea vetrei vânătorului, bucătăria vânătorească, ridicarea greutății și concursul la cel mai iscusit țintaș.

La finele competiţiilor, cele mai active echipe de vânători şi pescari, care şi-au demonstrat măiestria și dibăcia, și au obținut rezultate frumoase, au fost premiate, după merit, de domnul Mihail Silistraru, președintele raionului Ialoveni, asistat de domnul Andrei Eremia, vicepreședintele raionului Ialoveni, după cum urmează:

Locul I – Colectivul de vânători şi pescari din or. Ialoveni, conducător – domnul Andrei Mîra, care a primit diplomă de gradul I şi un premiu de 1 000 lei;

Locul II – Colectivul de vânători şi pescari din s. Nimoreni, conducător – domnul Andrei Ursu, care a primit diplomă de gradul II şi un premiu de 700 lei;

Locul III – Colectivul de vânători şi pescari din s. Bardar, conducător – domnul Ion Tonu, care a primit diplomă de gradul III şi un premiu de 500 lei.

Administrația raionului adresează sincere mulțumiri Societății Vânătorilor şi Pescarilor din raionul Ialoveni, președinte – domnul Andrei Poparcea, pentru contribuția substanțială la organizarea sărbătorii, precum și pentru activitatea sârguincioasă în asigurarea ordinii publice, a protecţiei naturii şi lupta împotriva braconajului.

112 afișări