LICEUL TEORETIC ,,ION PELIVAN” DIN RĂZENI – LA 40 DE ANI DE REALIZĂRI

16 ianuarie 2023

La 13 ianurie 2023, s-a desfășurat Festivitatea solemnă consacrată aniversării a 40 de ani ai Liceului Teoretic ,,Ion Pelivan” din comuna Răzeni, înființat la 13 ianurie 1983.

Cu acest frumos prilej, în cadrul evenimentului, domnul Mihail SILISTRARU, Președintele raionului Ialoveni, împreună cu doamna Galina TONU, Vicepreședintele raionului Ialoveni și doamna Adelina GHEȚIU, consilier raional în Consiliul Raional Ialoveni, au felicitat cordial administrația instituției, cadrele didactice, elevii și părinții, subliniind ideea că, în aceste 4 decenii de istorie, liceul s-a dovedit a fi o instituție de învățământ de prestigiu, cu o echipă de profesioniști care se mândresc cu rezultate performante la toate concursurile raionale și naționale, fiind cu adevărat casa cu suflet de lumină ce-a inițiat generații de discipoli în tainele cunoașterii, iar zecile de mii de absolvenți duc faima liceului în lume și păstrează aprinsă făclia cunoașterii.

Deoarece evenimentul a avut loc în ajunul sărbătorii Sfântului Vasile cel Mare, domnul Mihail SILISTRARU, Președintele raionului Ialoveni, a recitat o urătură tradițională și a dăruit o plachetă aniversară doamnei Aliona BAIDAN, directorul Liceului Teoretic ,,Ion Pelivan”, Răzeni, precum și seturi de cărți pentru biblioteca liceului.

Menționăm că, elevii activi ai L. T. ,,Ion Pelivan”, Răzeni, îndrumați de cadrele didactice, realizează multe proiecte cu suportul Programului raional ,,Fondul pentr Tineri Ialoveni”.

Spectatorii au admirat un splendid spectacol muzical-coregrafic prezentat de formațiile artistice de elevi din liceu, care și-au demonstrat talentul și măiestria interpretativă.

La mulți ani viguroși, L. T. ,,Ion Pelivan”, Răzeni!

 

125 afișări