START CAMPANIEI ,,CARAVANA DE CRĂCIUN”!

19 decembrie 2022

Astăzi, cu prilejul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, în jurul bradului din Piața Unirii, orașul Ialoveni, a început Caravana de Crăciun care s-a pornit în localitățile raionului pentru a aduce bucurii la toți copiii.

Partenerii acestei campanii sunt: Consiliul Raional Ialoveni, Secția Situații Excepționale Ialoveni, Secția Cultură Ialoveni, Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Familiei Ialoveni, Primăria orașului Ialoveni, precum și primăriile localităților care vor binevoi ca să fie parte a acestui proiect.

La eveniment au participat oficialitățile: domnul Mihail Silistraru, Președintele raionului Ialoveni; domnul Petru Frunze, deputat în Parlamentul Republicii Moldova; domnul Sergiu Armașu, Primarul orașului Ialoveni; domnul Andrei Eremia, vicepreședintele raionului Ialoveni; doamna Victoria Marian-Bogos, vicepreședintele raionului Ialoveni; doamna Margareta Tonu, șef, Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Familiei Ialoveni, doamna Diana Josu-Braniște, șef, Secția Cultură Ialoveni. În mesajele dumnealor de felicitare au subliniat că această campanie va aduce în sufletul oamenilor feeria sărbătorilor de iarnă, și au îndemnat primăriile localităților ca să fie parteneri ai proiectului ,,Caravana de Crăciun”.

Mulțumim echipei Secției Situații Excepționale Ialoveni, care a pus la dispoziție o autospecială de intervenție a salvatorilor și pompierilor, decorată cu luminițe și ornamente, pentru a sensibiliza opinia publică asupra prevenirii situațiilor de risc în preajma sărbătorilor de iarnă.

Din partea Secției cultură – Moș Crăciun și Alba-ca-Zăpada au dăruit copiilor cadourile oferite de Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Familiei Ialoveni.

În contextul sfintelor sărbători de iarnă, Caravana de Crăciun va continua în localitățile raionului, unde mai mulți copii se vor bucura de cadouri și de autospecialele frumos decorate, care vor crea atmosfera de sărbătoare!

150 afișări