ASOCIAȚIA NEVĂTORILOR DIN RAIONUL IALOVENI SE BUCURĂ DE UN SEDIU RENOVAT

15 noiembrie 2022

În contextul Zilei internaționale a educației copiilor nevăzători s-a desfășurat evenimentul de inaugurare a noului sediu al Organizației Teritoriale Ialoveni a Asociației Nevăzătorilor din Moldova, care a fost renovat cu suportul și implicarea Consiliului Raional Ialoveni și a multor oameni de bună-credință.

În mesajul său de susținere, domnul Mihail SILISTRARU, Președintele raionului Ialoveni a menționat că administrația raionului întotdeana își va duce aportul la crearea condițiilor optime pentru desfășurarea activității acestei asociații, din care fac parte oamenii activi care își manifestă dorința de a realiza multe proiecte sociale.

Sărbătoarea a culminat cu un program de concert oferit de Ansamblul etnofolcloric ,,Speranța” al Organizației Teritoriale Ialoveni, Asociația Nevăzătorilor din Moldova, conducător artistic, doamna Maia BIVOL, care exercită și funcția de președinte al organizației nevăzătorilor din raionul Ialoveni.

Cu prilejul acestui eveniment distinct, administrația raionului Ialoveni este recunoscătoare membrilor asociației, cât și partenerilor care au contribuit la realizarea acestui proiect frumos de renovare a sediului asociației.

114 afișări