Mesajul de felicitare al administrației raionului Ialoveni, cu prilejul sărbătorii ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” – Hramul bisericilor și al localităţilor Dănceni și Gangura

8 noiembrie 2022

Stimaţi locuitori ai satelor Dănceni și Gangura!

Sărbătoarea de astăzi are mai multe semnificaţii de o sublimă trăire sufletească. Sub ocrotirea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir, dăinuie de-a lungul istoriei localităţile noastre cu oameni gospodari, care participă activ la viața publică.

Cu onoare, din numele Consiliului Raional Ialoveni şi al meu personal, Vă adresez sincere felicitări, dorindu-Vă să aveţi sănătatea şi puterea de a Vă manifesta în continuare prin lumina faptelor frumoase şi a aspiraţiilor de viitor european. Să păstrați și transmiteți, cu demnitate, generațiilor în creștere, valorile creștine şi tradiţiile noastre naționale.

Vă asigur că administraţia raionului Ialoveni este întotdeauna alături de Dumneavoastră în implementarea programelor de dezvoltare social-economică pentru bunăstarea oamenilor și prosperarea comunităților noastre locale!

      Cu profundă recunoştinţă,

                                              Mihail SILISTRARU,

                                              Preşedintele Raionului Ialoveni

71 afișări