INVITĂM TINERII LA CURSUL GRATUIT DE EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

25 iulie 2022

Partenerii Programului ,,Fondul pentru tinerii antreprenori din raionul Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și A. O. ,,Eco-Răzeni” invită tinerii înzestrați cu spiritul de întreprinzător, care au dorința de a elabora un plan de afaceri, și intenția de a participa la concursul ideilor de afaceri ale tinerilor, ca să participe la cursul gratuit de educație antreprenorială pentru tinerii care au scopul de a crea și dezvolta propria afacere. 

La cursul gratuit de educație antreprenorială pot participa tinerii din localitățile raionului Ialoveni, cu vârste cuprinse între 16 – 35 de ani, care nu sunt angajați în câmpul muncii, nu studiază în cadrul sistemului formal de educație și nu participă la nici-un fel de instruiri în afara sistemului formal de educație.

Cursul va putea găzdui până la 25 de tineri, care vor beneficia de instruire, vor obține abilitățile și competențele necesare pentru a accesa oportunități antreprenoriale, și vor fi antrenați în elaborarea, lansarea și dezvoltarea planului lor de afaceri.

Sesiunile vor fi susținute de o echipă de experți care vor oferi servicii de consultanță în afaceri. Evidențiem un aspect unic al acestui program: 10 din cele mai bune idei de afaceri vor beneficia de suportul financiar și de asistența individuală necesară pentru administrarea și dezvoltarea afacerii inițiate.

Atelierele de instruire se vor desfășura în perioada:

1) 08, 09 și 10 august 2022, orele 09:30 – 14:30, sala mare de ședințe, Consiliul Raional Ialoveni;
2) 16 și 17 august 2022, orele 09:30 – 14:30, sala mare de ședințe, Consiliul Raional Ialoveni;
3) 18 și 19 august 2022, orele 09:30 – 14:30, sala cu calculatoare, Liceul Teoretic ,,Andrei Vartic”, Ialoveni;
4) 22, 23 și 24 august 2022, orele 09:30 – 14:30, sala mare de ședințe, Consiliul Raional Ialoveni.

Doritorii de a participa pentru a beneficia de această super oportunitate, este necesar să se înscrie în prealabil prin completarea și expedierea formularului de înregistrare accesând linkul: https://forms.gle/2dG6jVXZwieNoumc8, până la data de 04 august 2022.

Enumerăm aspectele importante pentru participanţii care se înregistrează la cursul de instruire:

1. Participanții la eveniment se vor prezenta cu un act de identitate în original;
2. Cheltuielile de alimentare, transport și materiale de suport vor fi asigurate de organizatori la prezentarea actului de identitate şi a biletului de călătorie;
3. Un atelier cuprinde 25 de tineri maxim.

Pentru clarificări și informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0 268 73 325 (persoana de contact: Galina Spinenco, Asociația Obștească „Eco-Răzeni”).

Cursul gratuit de educație antreprenorială se realizează în cadrul Programului ,,Fondul pentru tinerii antreprenori din raionul Ialoveni”, de către Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni” în parteneriat cu administrația raionului Ialoveni și cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Suediei prin intermediul Fundației Est-Europene din Moldova.

139 afișări