Câștigătoarea Turneului raional la minifotbal „Cupa Instituțiilor Bugetare”, ediția 2024 a devenit echipa satului Nimoreni

21 octombrie 2024

Consiliul raional Ialoveni a organizat și desfășurat Turneul raional la minifotbal „Cupa Instituțiilor Bugetare”, ediția 2024 printre angajații bugetari din raionul Ialoveni, conform calendarului sportiv raional pentru anul 2024.

În urma desfășurării fazei finale a Turneul raional la minifotbal „Cupa Instituțiilor Bugetare”, unde au participat cele mai puternice patru formații din raionul Ialoveni, învingătoare în cele patru zone a Turneului raional la minifotbal, faza zonală, două echipe au acumulat același număr de puncte.

Conform Regulamentului turneului, clasamentul general a fost stabilit conform unor criterii, iar în urma procedurii, echipa satului Nimoreni a devenit posesoarea titlului de campioană a „Cupei Instituțiilor bugetare”.

Locul secund a fost ocupat de sportivii din satul Sociteni, urmați pe podium de echipa satului Costești. Pe locul patru s-a clasat echipa Școlii Sportive Ialoveni.

La ceremonia de premiere a Turneului raional la minifotbal „Cupa Instituțiilor Bugetare”, președinta raionului Natalia Eremia a înmânat jucătorilor, din partea Consiliului raional Ialoveni cupe, medalii, diplome și premii financiare echipelor clasate pe primele trei locuri din clasamentul general.

97 afișări