Mesajul conducerii raionului Ialoveni cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

1 octombrie 2024

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, conducerea raionului Ialoveni adresează cele mai calde felicitări și gânduri de prețuire. Această zi specială este dedicată celora care au contribuit, prin înțelepciune, experiență și devotament, la construcția și consolidarea comunității noastre.

Sunteți pilonii pe care s-a construit societatea de astăzi, prin munca, sacrificiile și eforturile Dumneavoastră. Ați fost mereu un exemplu de dăruire, responsabilitate și iubire pentru familie și comunitate.

Acum, este datoria noastră să vă arătăm respectul și recunoștința cuvenită.

Fie ca această zi să vă aducă sănătate, liniște sufletească și multe bucurii alături de cei dragi. Meritați tot sprijinul și respectul nostru pentru ceea ce ați realizat și pentru ceea ce continuați să oferiți. Să rămâneți mereu la fel de puternici și plini de viață, înconjurați de dragostea și grija celor care vă prețuiesc.

În semn de susținere și solidaritate, Consiliul raional Ialoveni își exprimă sprijinul și grija față de Dumneavoastră, iar prin programele de protecție socială lansate Guvernul Republicii Moldova, Vă dorim la această vârstă onorabilă, să beneficiați de servicii sociale de calitate.

Cu profund respect,
Președinta raionului Ialoveni,
Natalia EREMIA

130 afișări